"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Biking around London

I det siste har jeg kryssa av punkt etter punkt på bucketlista mi for London, og det er så deilig! Første året var jeg desverre litt for sløv på å virkelig se London, og siden jeg ikke var her i fjor har jeg ikke så mye tid på meg lenger. En av tingene jeg har ville gjøre siden jeg flyttet her var å ta en sykkeltur i enten Hyde Park eller Regent’s park, og nettopp det gjorde jeg og Erika for et par dager siden! Det var ikke lange sykkelturen da vi fort fant ut at det ikke var lov å faktisk sykle inni store deler av parken (heh), så vi syklet der vi kunne og litt i området rundt! Vi fortsatte deretter ned til Camden Market, kjøpte litt Hot Cider og lunch. Vi har blitt enige om å sette av én dag i uken som blir en “Vivian og Erika” dag, hvor vi gjør noe nytt for å utforske byen. Jeg tror neste ting vi blir å gjøre er å dra til Bristol, men vi vil gjerne vente til det blir litt varmere.. Neste tur for meg nå blir hvertfall Paris med Emilie om litt over en uke, en annen ting jeg har hatt på Bucketlista mi lenge! Vi har booket Airbnb or er i full gang med planlegging og booking av attraksjoner og restauranter, dette blir gøy!! Men for nå hiver jeg inn litt bilder fra sykkelturen her om dagen.

 

// V

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *