"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Flowers, Art and London

For en dag!
___________________

I dag har vært en av de dagene hvor jeg virkelig elsker å bo i London. Den startet med at jeg og Erika dro til Columbia Road Flower Market, sippet på en Mocha og vandret ned blomster markedet for å finne noe fint å pynte leiligheten med nå som det begynner å bli vår! Jeg fikk kjøpt en liten bukett med Påskeliljer og en med Kirsebærblomster. Deretter fortsatte vi ned til Shoreditch og Brick Lane før vi tok bussen hjem. Senere møtte jeg Hanne for å se på en ny exhibition i Whitecube, som ligger ikke så langt vekke fra London Bridge. Det var veldig alternativt, og ikke så veldig stort – men kult å ha sett det! Vi fant oss en søt liten ute restaurant for litt cider, vin og jenteprat.

Nå sitter jeg foreløpig på biblioteket for å fullføre de siste innleveringene mine for i år, så skal det bli godt å legge seg om ikke så alt for lenge. Det har vært skikkelig fint å få utnyttet søndagen, og fått sett litt på hva London har å by på. Nå er det jo faktisk ikke lange tiden jeg har igjen i denne byen.. Viktig å utnytte tiden jeg har!

____________

– VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *