"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Weekend visit in London

HejHej!

Nå ligger jeg med en aldri så liten feber og er på dag 2 av Wahlgrens varld maraton, og det ska bli sagt at jeg er på det stadiet at jeg tenker på svensk.. Over helgen hadde jeg besøk av to jenter jeg bodde sammen med halve året mitt i Melbourne! Vi har sett hverandre 2 ganger siden den gangs, men kjennes ikke slik i det hele tatt! Jeg innså ikke hvor mye jeg har savnet å bo med dem og det samboerforholdet vi hadde før de var her. Vi mimret tilbake til Melbourne og stundene vi hadde som flatmates, reiser, gossip og alt inni mellom! Jeg er så takknemlig for at vi holder på kontakten, og jeg er helt sikker på at de er noen som alltid vil være en del av livet mitt – noe jeg er utrolig glad for! De kjenner meg tross alt bedre enn ganske mange.

I løpet av helgen har vi faktisk rukket å gjør en del ting, vi var blant annet i Notting Hill og spaserte litt rundt, så dro vi til Camden Market, vi var på musikal og så Mamma Mia (altså, FOR et show!! Anbefales på det sterkeste), vi har shoppet en del, dratt på Afternoon Tea, shoppet litt mer og vært i Sky Garden. Til tross for litt sykdom hos meg har jeg kost meg skikkelig mye, og det var så godt å ha dem her med meg! Bedre roomies og finere jenter skal man faktisk lete lenge etter!!

Hva er deres favoritt plasser å besøke i London?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *