"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

TAKE ME BACK TO BALI

Da jeg var i Australia, dro jeg til Bali med noen venninner, og fy nå lengter jeg tilbake. Vi var først nesten en uke i Seminyak og smakte litt på uteliv og markeder.

Etterpå dro vi til Gili T for 3 dager, hvor vi bodde på et helt fantastisk resort i egne 2 manns bungalos med en svær dobbel seng, dysj og toalett var “ute” og rommet var gigantisk. Resortet lå også rett ved stranden og hadde eget badebasseng om du heller ønsket det (med basseng bar).

Etter Gili T tilbrakte vi enda 3 dager i Ubud, hvor vi leide en sjåfør 2 av de 3 dagene, som for så lite som 50 kr per person kjørte oss rundt hvor enn vi ønsket fra morgen til kveld. Han kom med all slags forslag basert på våre interesser, lokasjon, og hvordan været var den dagen. Vi var innom templer, monkey forest, nydelige fossefall, gullsmed butikker, risåkre, kafeer med nydelig utsikt, kaffe smaking, yoga time, han kjøpte lokal indonesisk mat for oss å smake på. Nei virkelig, det var helt fantastisk!

Har noen av dere vært i Bali før? Hva var deres favoritt del med turen?

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *