"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

LUNCH ON A BOAT

Heisann!

Et par dager siden spiste jeg og et par venninner lunsj på et sted som heter Tamesis Dock. Det er en super sjarmerende båt pub nede ved Westminster, med sitte plasser både ute og inne. Dagen vi var der var det litt overskyet og kaldt, så vi valgte å sitte inne, men uteplassene hadde en kjempe fin utsikt over Parliament og Big Ben, så får dra tilbake når det er bedre vær!

     

Samme selskapet har en til, litt større båt, rett over London Eye. Så den får vi ta å prøve neste gang! Akkurat nå sitter jeg på biblioteket (ja på en Lørdag i tredje uken av semesteret…), og i kveld blir det low key middag kos med de jeg bor med. Har ikke hatt en alkoholfri lørdag på en god stund nå, så det ser jeg faktisk frem til! Skal bli godt å våkne imorgen uten bakrus, spretten og klar for å være litt produktiv på søndagen. Jeg tror også jeg skal ha en liten cleanse nå den kommende uken. Gudene vet jeg trenger det etter den siste måneden..

Mer om det senere! See you soon.

// V

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *