"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

A WISE MAN WILL MAKE MORE OPPORTUNITIES THAN HE FINDS

Akkurat nå sitter jeg i favoritt “rommet” mitt i huset her hjemme og fargelegger litt. Jeg så noen fargebøker i en bokbutikk i Melbourne som skulle legges ned, og så denne til $5 som var så søt og måtte bare kjøpe den. Den er veldig fin å ha på flyturer og når jeg bare vil koble litt av. På baksiden av boken står det blant annet “colour yourself calm, wherever you are”.

Vi har en liten pergola i hagen som jeg synes er så fin å sitte i, enten det snør eller solen skinner. Den er perfekt til å entertaine i, og jeg elsker å invitere venninnene mine over for et glass vin, sette på litt musikk, og prate litt mens vi nyter hva enn vær vi har utfor glassdørene. Mens jeg har vært hjemme har det vært min lille tilflukts plass, hvor jeg går for å være litt for meg selv, og kan ha det litt fredelig og rolig.
Nå reiser jeg tilbake til London om en liten uke, så skal bruke de siste dagene på å virkelig utnytte stillheten, norsk natur, og få litt familie tid.

– V

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *