"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Looking for my next adventure

Heisann!

Nå er jeg ferdig med siste forelesning her på University of Melbourne, noe som faktisk er ganske sykt å tenke på! Nå ligger det 4 uker intensiv eksamenøving foran meg, siste innspurt! Jeg reiser jo tilbake til London til høsten for å fullføre bacheloren min, og jeg er allerede i gang med å tenke ut hvor neste eventyr vil ta meg. Helt ærlig er jeg ganske lei av å studere, jeg er rett og slett bare sliten – mentalt og fysisk. Jeg begynte rett på studiene etter videregående, og jeg angrer ikke, men det har vært veldig mye nytt de siste årene. Det å ikke bare skulle begynne på universitet, men å flytte til et annet land, studere på et annet språk, skulle være selvstendig, skaffe jobb og være aktiv og sosial utenom studiene – det er krevende og det tar veldig mye utav deg. Jeg klager ikke, dette er selvsagt et valg jeg har tatt selv, og noe jeg alltid har ønsket å gjøre. Men det er mye. Det har liksom ikke blitt særlig lettere etter å ha begynt på Australias høyeste ranka univeristet heller. Men så tenker jeg jo på hvor heldig jeg er for alt jeg får oppleve, og hvor stolt jeg er av meg selv for å ha kommet til hvor jeg er nå. Nå er egentlig bare spørsmålet, hva skal jeg gjøre når bacheloren er ferdig?

Jeg er usikker på om jeg skal begynne på master med det samme. For det første, så er jeg enda usikker på hva jeg ønsker å ta master i. For det andre, jeg aner ikke hvor jeg vil ta master en gang, vil jeg fortsette i England? Vil jeg tilbake til Australia? Skal jeg kanskje prøve meg i Norge for en gangs skyld? For det tredje, jeg har bare lyst å kunne leve litt. Få litt livserfaring innen det jeg har utdannet meg i, se litt hvordan arbeidslivet er. Hva trivs jeg med? Hva er meg? Jeg føler ikke jeg klarer å finne utav det med nesen nedi boken hele tiden. Jeg har tenkt en del på New York de siste ukene.. Kanskje jeg skal prøve å finne meg en jobb/internship der noen måneder? Nå har jeg jo bodd i Melbourne i 1 år, og jeg har planer om å komme tilbake, men det er jo ikke noe hastverk. Jeg har venner i New York som jeg har møtt fra å ha bodd og reist litt rundt om i verden, så da har jeg jo et lite nettverk allerede, som er et pluss! Jeg er jo enda så ung, det er nå jeg har muligheten til å flytte rundt, prøve meg litt frem, finne inspirasjon, og bare finne utav hva jeg egentlig vil. For akkurat nå er det faktisk litt uklart.

Uansett, alle disse tankene får legges litt til sides de neste ukene, så kan jeg heller ta dem frem etter eksamen er ferdig! Èn ting om gangen, eller blir jeg nok gal, hehe.

Noen som har jobbet/bodd i NY som kan komme med noen tips??

Snakkes senere! x

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *