"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Byron Bay – vlog

For et par uker siden dro jeg, Embla og Anna til Byron Bay for ei uke! Det var en lenge etterlengtet uke med avslapping, strandtid, hiking, Acaí (<3<3) og masse fine minner. Jeg har hørt fra alle jeg har snakket med at Byron er et must når du er å reiser i Australia, så det var bare snakk om når jeg skulle reise, og da Embla fortalte meg at hun ville ta med Anna der hoppet jeg like gjerne på!

Jeg tror det jeg likte mest med Byron var bare den avslappende viben. Det er super hippie og alle butikkene har en veldig bohemian/hippie style – noe jeg elsket! Det var dyrere enn jeg forventet, men så utrolig mange fine butikker. Maten var virkelig heller ikke til å klage på, og jeg vil anbefale å gå på Ms Margarita og Mokha Cafe! Mokha Cafe hadde en drit god tapas meny, hvor calamarien, søt potet fries og kylling vingene var to die for! Ms Margarita er skikkelig populær, og har vanligvis en ventetid på 1 time, men definitivt verdt det! På Mandager er det Raggae kveld på Beach Hotel, som var drit kult! Skikkelig bra vibe og mange glade mennesker!

Nå sitter jeg og skriver en liten liste om resterende ting jeg vil gjøre, og plasser jeg ønsker å oppleve før jeg reiser tilbake om kun to måneder.. Jeg har begynt å småstresse litt over tanken på at jeg nå faktisk reiser hjem om ikke så lenge, så da tenkte jeg at for å øke sjansene for at jeg faktisk gjør dette, kan jeg skrive det ned og kikke på den når jeg vet jeg har fri tid. Jeg kjøpte også en ny gull-glitrende notatbok med en matchende penn, klarte ikke dy meg.. Har bare en million notatbøker hjemme som ligger for pynt allerede.. Er så gal etter slike ting! Anywaay. Jeg er så oppgitt over hvor dårlig jeg er til å blogge, når jeg vet jeg har så mye bra material å blogge om. Bare for min egen del å kunne se tilbake på til og med! Så jeg får ta å bli flinkere til dette her.

Sees senere!

-V

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *