"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

New roomie!

God kveld!

De siste ukene har vært skikkelig travle, og det er utrolig å tenke på at jeg allerede er halvveis i mitt siste semester her på University of Melbourne! I det siste har jeg bare prøvd å balansere skole, jobb og sosial liv. Jeg har også fått vite at samboerene jeg har bodd med de siste 5 månedene har valgt å reise tilbake til hjembyen om noen uker, og jeg har derfor vært travel med å finne noen til å flytte inn de siste månedene. Speaking of, Embla flytter inn med meg på torsdag og vi skal være sengepartnere de neste ukene/månedene noe jeg er skikkelig gira på og gleder meg helt sykt til å endelig ha noen å lage mat med og se serier med igjen <3 Hverken hun eller jeg vet hvor lenge vi faktisk bli værende her, men for nå skal vi bare kose oss og gjøre det meste utav resten av tiden vår!

I morgen skal vi lage middag her, hvor vi etterpå drar til St. Kilda Beach for å se pingvinene som pleier å dukke opp når solen har senket seg! Jeg tenker å ta med kameraet, så får lage en liten vlog utav det hele. Nå skal jeg jobbe litt videre med skole før jeg sovner til Friends, i morgen er nok den siste dagen jeg vil få mulighet til å sole meg i Melbourne så det skal definitivt utnyttes! Kjenner at det virkelig begynner å bli høst nå, og det værste er at jeg ikke er så forberedt på det som jeg gjerne trodde. Jeg har gått rundt de siste ukene og ønsket skjerf og jakke vær igjen, men med en gang det falt ned til 18 grader frøys jeg skikkelig og skulle ønske vi bare kunne hatt sommer enda litt til. Men men, vi har nå hatt 4 måneder med sol og varme så er vell bare på tide med litt regn og grader under 20.

Snakkes senere!

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *