"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

St. Kilda Festival

God Morgen!

I går var jeg på St. Kilda Festival, en av de største festivalene i Australia har jeg hørt! Jeg leste noe om at det flokker til seg hele 400.000 mennesker denne dagen! Da jeg gikk av tramen møtte jeg bare en svær folkemengde og den fortsatte like svær hele veien til stranden og rundt scenen. Langs veien var det masse boder som solgte alt fra tilbehør, mat, klær osv. Det var underholdning fra danseskoler langs veien og opptredener hele dagen. Jeg skulle ønske været kunne vært litt bedre da det har vært rundt 25-37 grader hele uken og falt ned til 18 grader og vind på festivaldagen… Typisk. Men gøy var det uansett! Da sulten og kulden snek seg innpå gikk vi på Abbey Road Cafe på Acland Street i St. Kilda – en restaurant med skikkelig bra stemning og anbefales! Kvelden avsluttet hos noen kollegaer med Trivia spill på tv´en (hvor jeg forresten vant), et glass rødvin og godt selskap! Vellykket søndag med andre ord 🙂

Nå skal jeg stelle meg før jeg drar på jobb! Ha en super dag videre!

//V

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *