"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Mornington, you beauty

Noen uker siden dro jeg og en kompis til en Beach Town som heter Mornington. Mornington ligger ca én time vekke fra byen med offentlig transport, og er definitivt verdt en tur om du noen gang er i Melbourne. Jeg hadde egentlig ingen forventninger da jeg hverken visste hva eller hvor Mornington var, siden da kompisen min spurte om jeg ville være med på et eventyr sa jeg bare ja uten å vite noen ting. Det vi møtte var en utrolig koselig liten town med små søte butikker, og en fantastisk fin strand og utsiktsplass. Vi tok litt bilder og la oss på stranden noen timer før vi avsluttet med en lunsj på The Winey Cow, før vi tok turen tilbake til byen. På veien fra Frankston (hvor du bytter fra tog til buss) har de noen av de fineste husene jeg noen gang har sett maken til. De 20 minuttene vi satt i bussen klarte jeg ikke annet enn å stirre ut vinduet i misunnelse over disse heldige menneskene som fikk bo der. Rett og slett nydelig!

Hvis noen har muligheten til å se Mornington anbefaler jeg dere til å dra, om så kun for å ligge på en litt finere strand og komme seg litt vekk fra storbyen.

Ha en strålende dag, dere!

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *