"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

A weekend in Brisbane

For en tur!

Da er jeg tilbake i Melbourne igjen etter noen fantastiske dager i Brisbane. Det skal bli sagt at reise bort ikke startet helt uten problemer, da vi var et par minutter fra å ikke nå flyet, men den tok seg raskt opp igjen og endte med å være en veldig koselig tur jeg er super glad jeg fikk være med på. Vi har rukket å se og gjøre så mye på disse dagene, takket være di supre vertene vi fikk bo hos og som viste oss rundt. De hadde laget klar hjemmelaget pizza til oss da vi ankom, som var helt fantastisk, og vist oss rundt i Brisbane de siste dagene.

Den første hele dagen vi hadde, dro vi fire på Lone Pine Koala Sanctuary en times tid fra byen. Hvis du noen gang er i Brisbane anbefaler jeg virkelig å dra hit! Vi ble tatt med på noe lignende i Welcome Week første uken min i Melbourne, men denne var mye mer personlig og mye større. De hadde enormt mange koalaer og kenguruer og du fikk både klappe og mate kenguruene og virkelig vært med dem på nært hold. Vi var nok inne hos kenguruene godt over en time, og jeg tror dette var høydepunktet med hele Sanctuary besøket. De hadde alt fra dingoer, slanger, nebbdyr, fugler, koalaer, sauer, kenguruer, strutser og ja listen fortsetter. Utrolig kult å oppleve og en skikkelig gøy dag, med andre ord!

Resten av langhelgen dro vi blant annet til Surfer´s Paradise og fikk sett litt av hva Gold Coast har å tilby samtidig som vi fikk litt strandtid. Vi har gått rundt å byen, shoppet litt, sightset litt og bare nytt ferien! (Forresten, det at jeg måtte google verbbøyningen av “å nyte” sier litt om hvor elendig mine norskkunnskaper har blitt..)

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *