"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Off to Brisbane!

Hei!

I dag drar jeg og jentene jeg bor med til Brisbane for en langhelg. Noen di kjenner fra NHH tar utveksling der, så vi er så heldige å få bo hos dem! Jeg gleder meg til å reise rundt i landet og sammenligne byene. I tillegg skal det være noen grader varmere i Brisbane, og med kulden og regnet i Melbourne for tiden gleder jeg meg til å få litt sol på denne kroppen, om så kun for noen dager! Det er egentlig litt flaut å klage på været i Melbourne når det faktisk er vinter nå og temperaturen vi har egentlig tilsvarer en Norsk sommer.. Men man tenker jo ikke at det er kaldt i Australia når man reiser så jeg er nok bare i sommer modus, som gør det hakket vanskeligere å akseptere disse 14-15 gradene jeg lever i nå. Men som den vestlandsjenta jeg er får jeg bare slenge på skjerfet, slå opp paraplyen, og nyte det som kan sammenlignes med ekte vestlandsvær.

Jeg vet ikke helt hva planene for turen er enda, men har hørt rykter om en fornøyelses- og vannpark, noe jeg eeelsker! Uansett blir det gøy å kunne koble litt av, vi er trossalt allerede kommet halveis i semesteret og skolearbeid, innleveringer og prøver sniker seg innpå veldig raskt. Det er vanskelig når man ønsker å reise, oppleve og se så mye som mulig, men så kan du ikke glemme utav skoleforpliktelsene heller, og det må komme først.

Denne helgen vil derimot reisingen bli flyttet opperst på prioriteringslista, og vi skal nyte denne mini ferien til det fulle! Jeg gleder meg til å komme tilbake med forhåpentligvis mye gøy å kunne dele her.

 

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *