"Travel and change of pace impart new vigor to the mind"

Å starte på nytt

Så satt jeg her igjen da.. Med macen på fanget og tusen ideer surrende rundt i hodet mitt. Jeg starter på nytt. Åpner en ny bok, en bok full av blanke ark som jeg så inderlig gleder meg til å fylle opp og dele her på bloggen min.

Jeg har flyttet til Melbourne for et år; utveksling fra universitetet jeg går på i London. Jeg er opprinnelig fra Stavanger, men rastløs som jeg er klarer jeg ikke å være på samme sted for lenge. Jeg har nå vært i denne fantastiske byen i litt over én måned, og jeg kan ærlig si at jeg er forelsket. Australia har lenge vært et drømme reisemål, og jeg var ikke i tvil om at hvis jeg fikk sjansen til å dra på utveksling – så var det her jeg skulle. Så sitter jeg her da. 31 etasjer over bakken i en lekker leilighet med 3 enda lekrere damer.

​​Jeg er spent.. Så sykt spent på hvordan dette året vil bli. På én side var det så nervepirende å skulle gjøre alt dette på nytt; flytte til et nytt sted helt alene, skaffe seg nye venner, finne ut hvor du passer inn i en så stor by, og begynne på enda et nytt universitet. Nye krav, nye forventninger, nye lærere, nye medelever. Det tar en del energi det å starte på nytt, du må være så innmarri på hele tiden, ikke gå glipp av noe, være utadvendt, åpen, villig, ja hele pakka. Og før jeg kom her var dette noe jeg bekymret meg for. Men det var også noe jeg gledet meg til. Fordi selvom jeg deltok på eventer og slikt i fjor, angret jeg på at jeg ikke ga mer av meg selv, var mer med på ting, var mer åpen og var mer selvsikker på meg selv.

Denne gang angrer jeg ikke. For denne første måneden i Melbourne har vært over all forventning. Jeg har gidd av meg selv, jeg er selvsikker, jeg har vært åpen, jeg har drukket, jeg har ledd, jeg har opplevd og jeg har sett. Jeg har møtt en haug med helt fantastiske mennesker fra alle verdens kanter som jeg har blitt veldig glad i allerede.

​​Jeg gleder meg til hva som er i vente.

// VLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *